Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPEGELVÄNDA VÄRLDEN

välkommen till spegelvända världen


allting som du ser är bak och fram

några flyter skeppsbrutna på plankor

andra surfar högt på vågens kam

krisen kramar must ur kretipleti

vem ska trösta knyttena i dag?

som ett safalterat serengeti

framstår verkligheten överlag

wall street spelar, vi ska stampa takten

till allt det som basuneras ut

alltid någon annan som har makten

dollardiktaturen utan prut

jag vill härifrån och hem till himlen

här finns ingen rättvisa för mig

i mitt hemland finns allt jag behöver

för där finns evighet med Dig!





LARZ GUSTAFSSON    091009-10




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-10 08:25



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
En underbar dikt, med sanning om världen men med den allra världefullaste avslutning/B
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP