Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fundering


SAKNAD

var jag än är
och du är där

ser du mig inte

när jag inte är där
och du är där

då saknar du mig


anits 10 oktober 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-10 09:48



Bookmark and Share


  Maria T
Känns inte bra att inte bli sedd
2009-10-11

  poetryGirl
fint skrivet
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP