Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLICKORNA FRÅN GLASMÄSTARGRÄND

flickorna från glasmästargränd


jag blev tänd men aldrig bränd

undrar om ni tränade dans

och var era flickhjärtan fanns...





jag trivs bra med

livet trots allt

trots att det är

tämligen kallt

rektorsgatan

klappar en katt

sov de facto

bra denna natt




flickorna från glasmästargränd

vilken trend är just er trend?

låser snabbt upp, slinker in

ut från den värld som är min

blonda, snygga, smidiga

pigga, lördagstidiga







LARZ GUSTAFSSON     091010




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-10 11:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader som andas hopp
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP