Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMMER ALDRIG ATT BLI COOL

nej, jag kommer aldrig att bli cool


lika bra jag finner mig i detta

aldrig någon läcker sexpistol

eller lika charmig som baretta

alltid lika självcentrerad och

med benägenhet att kverulera

alltid tjatandes om pop och rock

johnny rotten, johan palm med flera

ta mig som jag är eller stick hem

valet är rätt enkelt, menar många...

men det man förlorar allra först

är det som är lätt för oss att fånga





LARZ GUSTAFSSON   091010




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-10 21:02



Bookmark and Share


    Tea Alex
Väldigt bra skrivet!!!
2009-10-11

  Måna N. Berger
Lätt fånget - lätt förgånget. Och det kan man både ha och mista. Guldet är det som blir kvar i vaskpannan, till sist.
2009-10-11

  Mats Henricson
Du är BRA som Du är, Larz G, Unik och bangar aldrig ! Bra diktat som Alltid !!!
2009-10-10

  Elaine.S VIP
Den som är cool för någon, är det inte för någon annan. Så vem är cool egentligen och är det något att eftertrakta. Blir också lite nyfiken på slutraderna...
2009-10-10

  Night Soul Woman
humf jag var på väg att *tassa ut* men jag vill fråga dig en sak vad menar du med: 'men det man förlorar allra först är det som är lätt för oss att fånga' jag blev nyfiken

Tack för läsningen*applåd*
2009-10-10

  Yrre VIP
Nej men snälla du, bli inte det!
Låt oss få läsa det som är du.
Det räcker väldigt långt för mig.
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP