Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KALL ELLER VARM

orup sjöng

att stockholm blivit kallt

men det är

väl lika överallt

vi som skulle

vara jordens salt

har fått kalla

fötter och gjort halt

under skäppor

hamnar många ljus

det blir mörkt

på gator och runt hus

pund grävs ned

och räntan uteblir

tyst är vår tids

snaggade "nasir"

"mene tekel"

lyder budskapet

vägd på våg och

alldeles för lätt

tidens tecken

handlar om förfall

vinden blåser

men den blåser kall

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091011-12




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-12 10:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vill svensk kristenhet verkligen ha en förändring?

Pastor Pacemaker i kalkbrottet, DAGEN kommer - då kan ingen verka. Etc.
2009-10-12

  Junitvillingen
Det är vi människor som får se till att vindarna vänder och blir varmare - det går, om vi vill:-))
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP