Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVARTSMINKAD PÅ BAMBOO CITY

svartsminkade ögon

på en kinarestaurang

servitrisens yrke kräver

styrka och talang

skulle kunna sitta där

och titta hela dan

men vi måste ut och hem

till egna lilla stan

 

 

 

kommer säkert åter

hoppas jag får se dig då

fastän hjärtat gråter

varje gång jag tänker på

dig i servitörens armar

eller hos nån kock

när vi skulle kunna köra

rock around the clock

 

 

 

jag fick fyra rätter små

den femte, det är du

skulle vilja smaka

underverket här & nu

ögongodis i en ganska

fullsatt restaurang

om du är formosa

är jag gärna kuomintang

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    12/10 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-12 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP