Självgoda fariséer tror att Gud bara använder fullkomliga människor, som de själva. Så fel de har! En dag kommer de att få ångra sina domar. Alla skall stå inför tronen." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självgoda fariséer tror att Gud bara använder fullkomliga människor, som de själva. Så fel de har! En dag kommer de att få ångra sina domar. Alla skall stå inför tronen.


SER DIG HELIG


kommer du

kommer sommaren med dig

men till skillnad från den

så säger du nej

kommer du

kommer rullsands solsken igen

kommer väderlek

som jag önskat mig den

leker fram en sång

i månadens mitt

tänker på dig brunbränd

skrudad i vitt

lovsjung Gud med

dans och med tamburin

drucken utav pingstens

himmelska vin

kommer du som är saltstänkt

klippas brud

kommer skönhet

som mejslats fram av Gud

kommer levande livet

om du vill

allt som blivit dig givet

mer därtill

 

LARZ GUSTAFSSON   090615





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-12 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP