Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÄRLSOCKER

såg dig på avstånd

alltid på väg nån annanstans

kanske mot fronten

med gröna fanans längsta lans

allt är en enhet

så säger de som inget vet

och hjärtats renhet

är sällsynt här

på vår planet

 

 

shalom, min pärla

du kommer att behöva det

och Jesu lära

den gamla, väl beprövade

tindrande höstbrud

det är nåt speciellt med dig

gävle i höstskrud

din värme säger inte nej

 

 

 

skygg, inte flyktig

hanteras varsamt, mycket spröd

i slitna blåjeans

målar du morgonhimlen röd

jag har missionen

du har din kamp mot industrin

vild är visionen

och mer berusande än vin

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    13/10 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2009-10-13 10:17



Bookmark and Share


    Tea Alex
det är nåt speciellt med dig

gävle i höstskrud

din värme säger inte nej



Kändes precis som det jag behövde läsa idag. :) Jag gillar det du skriver, det blir mer och mer intressant. Känns som att du är bra på att fånga tillfällen i ord. Du målar med bokstäver. :)
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP