Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REDO



"är du redo att gå?"

du hör rösten igen

och vad svarar man då

när man nås utav den?

"låt mig först stanna kvar

och begrava min far"?

men hur vet du, min vän

hur lång tid du har kvar?

är du redo att bli

det Han vill du ska bli

det Han ämnat dig till

när Han satte dig fri?

kanske fattas nånting

när allt kommer omkring

som för mannen som ej

ville sälja allting

lämna nät, lämna plog

kanske stuga och skog

gå åt det håll Han drog

för Hans nåd är dig nog

uppbrott stundar med hast

vem vill då sitta fast?

lossa bojor & band

lämpa av all barlast

LARZ GUSTAFSSON 090314





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-14 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP