Det kommer en. Var så säker." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det kommer en. Var så säker.


DOMENS DAG

två riken slåss

om lebensraum

och öst är öst

och väst är väst

två viljor tävlar

i en kamp

vad vill jag nu?

vad vill jag mest?

en seger vanns

på kullens krön

allt jag behöver

är en bön

ska verkligheten

bli blott dikt

eller på sikt

bli ett slags bikt?

vem står med skam

på domens dag?

Gud Fader, låt det

ej bli jag!

 

 

LARZ GUSTAFSSON     090509-10




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-15 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP