Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NY HAMN

du lägger till


i en helt ny hamn

du somnar in

i en annan mans famn

detta markerar

en helt ny epok

hoppas den mannen

kan tolka ditt språk




vägval och inriktning

spel och charad

väderstreck, vindriktning

salt och choklad

önskar dig lycka och

innerlighet

hoppas du finner din

identitet




LARZ GUSTAFSSON    16/10  2009     Till en jättesöt flicka som är min kompis.




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-16 17:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2009-10-16

    ej medlem längre
Vilken vacker dikt!
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP