Man kan vakna till en (ny) dag - och så kan man vakna till - en dag..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Man kan vakna till en (ny) dag - och så kan man vakna till - en dag...


VAKNAR TILL - EN DAG

vaknar till en dag

en dag att leva liv

vaknar med en puls

vars rytm är suggestiv

eftermiddag nu

och klockan är halv tre

vaknar på ett sätt

som gör att jag kan se

se på livet som

ett härligt äventyr

dagarna som kom

och dagarna som flyr

strömmen är så stark

jag måste svepas med

leva radikalt

fast tiden är ur led

vaknar till och får

en glad impuls av liv

låt mig bli som barn

bli oskuldsfullt naiv

ägna mig åt det

som bygger mig en borg

bara lägga ned

allt det som alstrar sorg

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091016 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-16 17:47



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det är härligt när man vaknar till! Vi går här, i våra invanda spår, och gräver ner oss så vi inte ser livet. Jag tycker så mycket om den här texten!
2009-10-17

    Tea Alex
Ja inte lätt inte lätt
2009-10-16

  anits VIP
Underbart vackert
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP