Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

 

.. trettiofem år

.. packar ihop och slänger

.. ett arbetsliv

.. några år återstår

.. nytt men ändå inte

.. glädje att förändra

.. trettiofem år

 

.. föränding

.. stor förundran

.. om tillit

.. till glädje

.. ro att finna ro

.. tillit




Fri vers av KristinaE
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-17 02:06



Bookmark and Share


  Fånga dagen
en mycket bra text
mvh ak
2009-10-17

  Maria T
Lycka till med denna
förändring.
2009-10-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Lycka till
på färden
till nästa ort
härifrån kramas
Du stort och jag
hoppas det är det
bästa val Du gjort!
*****************
2009-10-17

  Mr Lindemann VIP
Ja, men den egentliga förändringen börjar inom dig
låter förämtet och klyschaktigt

men det är någer man nog måste levandegöra
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE