Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÖSTKÄNNINGSKÄNSLA

"nu är vi där, i magnells skivomslag"

så tänker jag denna kyliga dag

höstkänning, visst

det är mulet och trist

har inte råd att bli solskensturist

 

 

från bokcaféernas värld och fram hit

en skaplig sträcka, en avsevärd bit

då var det alltid oktober och rött

sen kom den hårdaste hösten jag mött

 

 

 

aktivitetsstöd och kallt vardagsrum

höstkänning, tröstpenning

stämplad som skum

tomt i min inbox och tyst msn

youtube har slutat fungera igen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091023

 

 

 





Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-23 13:13



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Livet förändrar sig och inte alltid är det angenämt. Livet som det också kan bli, och uppgivenheten märks i dina ord.
2009-10-23

  Måna N. Berger
Du tecknar en närmast klaustrofobisk bild av tillvaron där alla utgångar är låsta, tristess, penningbrist och gråkall höst. En lysande beskrivning men en trist verklighet.
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP