Platinapop.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platinapop.




PLATONISK POP

du gör saker med mig

fast du inte är här

en situation som

är en smula prekär

det jag skulle göra

med din kropp om jag fick

det skulle bli mitt livs

mest elektriska kick

 

 

på egotripp genom

denna fascination

safari i känslodjungelns

vegetation

när misslyckanden

får bli mitt dagliga bröd

fast jag borde vara

både korsfäst och död

 

 

bort all form av vekhet

ur mitt håriga bröst

vi avrättar kräket

denna hispiga höst

en man utan ryggrad

duger ingenting till

en fullfjädrad stålstad

det är det som vi vill

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091021-22-23




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-23 15:47



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Nej,inga mer stålstäder, det finns alldeles för mycket sten och betong, för lite hjärta och för lite sensualism!
För övrigt instämmer jag med de andra, du skriver enastående flytande rimmad text!
2009-10-23

  Dangereux
Störtskön!
2009-10-23

  Stefan Höglund
Gammal är ällst när det gäller att hantera språket. Bra.
2009-10-23

  Lili Samuelsson VIP
håller med melona här under
det där med takt och rim är du jäkligt bra på
2009-10-23

    Melona
du är riktigt bra
på detta, larz med z

på att rimma snyggt
med flyt!

fint!
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP