Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FLASHBACK AVENUE

tillbaka igen på flashback avenue

men utan mina kassetter

med vibrators och major accident

musik som bar oss i neonblå nätter

jag kom ner från batterigatan den dan

för att ta bussen hem från söder

jag hade besökt en uppskattad kumpan

som jag vet fortfarande glöder

 

 

det fanns vissa dagar som bara flöt förbi

utan att mycket hände

medan andra vände upp och ned

på det jag tänkte, det jag kände

och när jag nu går här på flashback avenue

som södra kungsgatan gestaltar

så minns jag den dagen som mycket speciell

även om minnet bitvis haltar

 

 

 

vi hade gått in i ett nytt decennium

och klivit rakt ut i vuxenvärlden

visst drömde vi fortfarande i våra rum

men nu fanns allvaret med på färden

gymnasieskolan var nu ett minne blott

nu gällde jobba och fixa stålar

jag minns den där vårdan

den bleknar aldrig bort

bland alla bilder mitt minne målar

 

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/10 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-24 20:34



Bookmark and Share


    Tea Alex
Härligt, gator kan verkligen påminna en om sådant som varit förr, sådant som blivit en svunnen tid på något vis. Hade den känslan här om dagen då jag promenerade förbi ett område jag var i mkt när jag växte upp. :)
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP