Minnesgoda läsare kanske erinrar sig att jag skrev en dikt som hette "I Åkes Barndomskvarter"... Jag hamnade där igen...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesgoda läsare kanske erinrar sig att jag skrev en dikt som hette "I Åkes Barndomskvarter"... Jag hamnade där igen...




TILLBAKA I ÅKES BARNDOMSKVARTER

jag mötte en vän från förgången tid

muréngatan låg dyster och grå

vi stannade upp och talades vid

om både nu & då

så mitt i oktobersöndagens tristess

kom glädje, hopp och inspiration

fast mycket har hänt

sen det vi kallar "dess"

delar vi ännu samma passion

 

 

 

det var en explosion

som förenade oss

vi som inte var som andra var

på olika sätt har vi

fortsatt att slåss

samma fighting spirit finns kvar

det lever i oss ännu

och söker sin form

jag välsignar min gode vän

tacksam för det som en gång

tog oss med storm

och den berikande pratstunden

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/10  2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 16:05



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det låter verkligen som ett möte fyllt av livskraft och inspiration!
2009-10-25

  kath
Sådana möten är lite av en magisk stund .. som om livet får tillbaka sin känsla av att vara en resa till och från samma plats ... fin beskrivning i skönt flyt ... as usual ..
2009-10-25

  anits VIP
Så fint att möta en barndomsvän, bara så där,
pratas vid en stund, det kanleda till inspiration
och glädje
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP