Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns rätt många smeknamn här som svårligen kan uppfattas som annat än nedvärderande




Om vissa smeknamn


Nog kan man ställa fråga
kring vissa "smek"namn här
vad driver dem att plåga
sig själva... säg, mon cher

Att jagets värde smolkas
så starkt i vissa namn
nog sannolikt kan tolkas
som brist på vyssj i famn...

Jag undrat många gånger
vad bakgrund vissa har
Men nick:et kan ge ånger
när minnen blott finns kvar...




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-26 13:55



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ibland kan man faktiskt undra..Kanske en del har någon slags masochistisk läggning, typ!
2009-10-27

  Ilona _L
Mmmm, så oerhört negativ och trasig karma...
2009-10-26

  Måna N. Berger
I vissa fall kan man verkligen undra..
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP