Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fas

Vi människor söker

det som förenar

Vi vill hitta

gemensamma trådar

men

oftast

är det olikheterna

som gör att vi blir sårade

och får kämpa med

knutarna

som är så svåra att lösa upp

De få stunder

då vi är precis

i fas

med varandra

känner vi oss

lyckliga

Varför

är de här ögonblicken

så sällsynta?




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-26 14:39



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Känner igen mig själv i dina tankar. Bra skrivet.
2014-10-15

  Ilona _L
Det svåraste som finns... kommunikation!
2009-10-30

  Rune Thorsell
Fint skrivet! Det här är frågor som människor ställt sig själva och andra i säkert tiotusentals år. Svaren får vi försöka hitta på själva. Eller leva vidare förutan.
Ha det bra! Rune T.
2009-10-27

  Maria Natasja
Kloka ord!
Bra!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP