Rom 5:1, 1 Kor 1:26-27

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rom 5:1, 1 Kor 1:26-27




MEST MISSLYCKADE MANNEN

mest misslyckade mannen

som går i ett par skor

blir aldrig en i mängden

bland andra gävlebor

i dag så skiner solen

på de löv som hänger kvar

mest misslyckade mannen

hämtar glädje ur ett svar

 

 

hur kan man kompensera

när fiaskot slagit rot

när det som står till buds

inte erbjuder nån bot?

han vänder blicken uppåt

till Gud som fullgjort allt och

blev hans rättfärdighet

 

 

 

det där han inte kunde

och aldrig klarar av

blev avklarat när synden

försvann i glömskans hav

det kommer dig till del om

det mottas genom tron

den misslyckade mannen

har funnit himlabron

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091027




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-27 10:11



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja vem bestämmer vem som är misslyckad?
2009-10-28

  Måna N. Berger
Så är han inte så misslyckad ändå.. Förresten, vem bestämmer vem som är lyckad eller misslyckad?
2009-10-27

  anits VIP
Vackra ord
2009-10-27

  Dangereux
Vackert! Kul att fler Gävlebor hänger här! :)
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP