Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ERIKSHJÄLPEN

alderholmen, gävle strand

snart så slocknar

oktobers brand

hösten kan vara

rätt tjusig ibland

solsken över

gästrikland

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/10  2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-28 19:17



Bookmark and Share


    Tea Alex
Gästrikland är fantastiskt!!!
2009-10-28

    sajo
så sant så att hösten kan vara tjusig ibland. Men jag saknar ett foto till texten för nu får man använda sitt bildseende hur det ser ut.

Gillar texten. Gästrikland är fint.
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP