"Nej men Larz, har DU skrivit en country & western-låt?"   "You betcha!"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Nej men Larz, har DU skrivit en country & western-låt?"   "You betcha!"




EN LITEN OANSENLIG GRÄNSSTATION

just där landsvägen tar av mot stora öknen

finns en gammal, ganska luggsliten oas

idel vänligt varma leenden man möter

nästan som när man var barn och på kalas

jag kom dit när stormen piskade mig blodig

jag var söndersargad, sårad inombords

kärleken jag mötte gjorde mig frimodig

man sa: "hej där, grabben, välkommen till bords!"

 

refr:

klart man söker sig till dem

som tycker om en

där man känner

man är älskad som man är

man vill vara ibland folk

som bryr sig om en

om man växer någonstans

så är det där

 

 

kåken ser väl inte mycket ut för världen

men den erbjuder ett skydd för svag och trött

vederkvickelse för törstande på färden

en bit bröd, en kanna kaffe, lite kött

det vi har är inte mycket, men gemensamt

och det räcker och blir över, konstigt nog...

där behöver ingen vara rädd och ensam

eller irra som en vilsen i en skog

 

 

refr: klart man...

 

 

 

vi vill gärna att du bryter brödet med oss

det är enkelt, kanske torftigt, men vi tror

att den gåva Gud har sänt och som Han ger oss

är på väg att bli en syster eller bror

så ju fler gitarrer, desto bättre sånger

ju fler sångare, dess mäktigare ton

kom med alla dina bördor och din ånger

till en liten oansenlig gränsstation

 

 

 

refr: klart man...

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     091031




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-31 20:52



Bookmark and Share


  dead_prez
Fan, tungt. Han heter Kusturica.
2009-10-31

    Tea Alex
Riktigt bra! Önskar jagkunde höra dig sjunga den! :)
2009-10-31

  Katinka VIP
Låter lite som Emir Kustorica-gemytligt. Bra stämmning!
2009-10-31

  Måna N. Berger
Den var bra!
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP