Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STJÄRNA I SVART

du är en stjärna 

för att du är den du är

hjärta till hjärna

en signal om att bli kär

klädda i svart

besegrar vi årstidens tristess

polarisering

skapar svart-vitt som i "chess"

 

 

vi reser ragg mot

glättigt, ytligt, meningslöst

bråkar man med oss 

blir man piskad, smiskad, klöst

men när jag ser på dig

så ser jag bara hat

du märker nog att jag är

ganska desperat

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091111




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-11 14:12



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Starka rim ! Bra jobbat !
2009-11-12

  anits VIP
Starka ord
2009-11-11

  Betlehemsstjärnan VIP
Väldigt stark dikt.../B
2009-11-11

    ej medlem längre
Ja , faktiskt. Kom i håg Ronnie Erikssons ord: "det är aldrig
för sent att ge upp"
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP