Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JÄRNVÄGSHJÄRTA

med bultande hjärta

på en tågperrong

kanske händer det nåt

som bara händer en gång

med sinnen på helspänn

och med drömmen vid liv

med längtan jag bär på

som min själs korrektiv

 

 

men slokörad lommar

jag tillbaks igen

det fanns inget nytt

borta på östfronten

det finns faktiskt böner

som Gud inte hör

men det betyder inte

att drömmen dör

 

 

vad kan jag förvänta

mig av morgondan?

ännu en tur

till gamla kära stan?

flera besvikelser

och mer hopplöshet

men ändå en glädje

i min hemlighet

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091114




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-14 14:53



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket fin, gillar denna.
2009-11-17

  Eva Helene VIP
Tänker på min far som ofta gick till järnvägsstationen för att se tågen komma och gå. Han hade drömmar och längtade ut. . . .
2009-11-14

  Måna N. Berger
De oinfriade förhoppningarnas magiska hemlighet! Titeln är förstklassig (!) - man förnimmer det dunkande hjärtats rytm.
2009-11-14

  Teresia Ridell
Livsinsikt med hoppet kvar. Fint !!
2009-11-14

  walborg
Så fint och tillitsfullt och tryggt!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP