Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


COOKIE

ser att du varit på besök

ser att du lämnat avtryck, cookie

så allt gick inte upp i rök

glad att du ännu ser mig, cookie

jag krånglar till allting ibland

förlåt en stjärnögd gammal dumbom

det var så längesen jag var

i ditt land, kungariket ungdom

 

 

din tid är uppbrott, kamp och strid

så många frågetecken, cookie

jag vill välsigna dig med frid

du är så söt och sällsynt, cookie

endast ett enda exemplar

ta vara på det liv som gavs dig

jag är ju inloggad ibland

så vill du kan jag höra av mig...

 

 

men väljer du att gömma dig

så respekterar jag det, cookie

kan aldrig nånsin glömma dig

åt vilket håll jag än går, cookie

så när aprilvind viskar varm

kanske vi möts på dammig gata

långt bort från farhågor och harm

kan vi då stanna upp och prata

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091114

 

 





Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-14 19:28



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Fint! och romantiskt!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP