Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIMÄRKSALBUM

jag kommer aldrig tillbaks

till mina frimärksalbum

till mina pistolsposters

i mitt tonårsrum

jag måste ut och predika

evangelium

vi är en rivningsfirma

sanerar andlig slum

 

 

nu har jag kämpat länge nog

mot köttets lust

det är en kamp som suger

både märg och must

det är på slagfältet

den friska luften finns

på med patronbältet

så sista slagen vinns

 

 

 

vi måste spana, titta

bortom gavlarna

vi måste skåda längre

än till navlarna

"jag hatar ordet måste". 

säger du, "vi FÅR!"

kör till, jag köper det

följ Lammet vart det går!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091115





Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-15 12:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, jag hatar också ordet måste,
har inte några måsten längre, fyller det
med annat
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP