Sätt igång med ert dömande nu då, ni som är så otroligt duktiga och perfekta.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt igång med ert dömande nu då, ni som är så otroligt duktiga och perfekta.




OSAMS

osams med världen

och världen med mig

det är väl mitt livs historia

när jag blir mobbad så ger jag igen

jag har ingen helgongloria

 

söker man fel kan man

snabbt finna fem

och sedan ännu fler

gläder man sig 

eller beder man då?

hjärtat får motivera

 

jag hatar världen

och den hatar mig

är inte alls förvånad

det finns bevis

och de hopade sig

var gång som jag blev hånad

 

 

fortsättning följer

på utnötningskrig

man har initierat

en dag ska var individ

stå till svars

för hur han/hon agerat

 

 

LARZ GUSTAFSSON  091115

 

 





Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-15 19:15



Bookmark and Share


  iblandandra
Jag tycker att du fångar känslorna så fint, det är verkligen jättebra :)
2009-11-16

    Tea Alex
Även här bra skildrat, du fångar mig med dina formuleringar!
2009-11-15

  Larz Gustafsson VIP
Hjärtliga tack!
Men denna dikt handlar om situationen i Gävle.
2009-11-15

  Mats Henricson
Som åskådare till de "verbala attacker" som Du utsätts för, vill jag ,enbart, uttrycka mitt beklagande över den trångsynthet och intolerans som Du drabbas av, förstår inte detta, jag menar, Du och jag, har ofta olika åsikter, men inte skulle någon av oss två sjunka så lågt som en del andra gör ! Keep on the fight !
Och, by the way, dikten var Mycket Välformulerad och rimmen satt perfekt !
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP