För er som eventuellt undrar så är "Born To Be Malaj" en platta med punkbandet Attentat från Göteborg.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För er som eventuellt undrar så är "Born To Be Malaj" en platta med punkbandet Attentat från Göteborg.




BOKMÄRKA HELA DIG

jag vill bokmärka hela dig

som någon annan redan gjort

jag vill höra dig säga hej

köpa kamera, knäppa kort

jag vill sjunga en sång för dig

om att månen behöver sol

önskar någon behövde mig

sitter orörd här på min stol

 

 

jag vill ge dig en varm applåd

som räcker fram till första maj

ge dig ordspråksbokens råd

och spela "born to be malaj"

vi är inte som folk är mest

det skulle inte passa oss

vi förblir vid vår läst i protest

en sten kan välta en koloss

 

 

 

bland de mest uppmärksammade

befinner du dig varje dag

bland de föga anammade

finns den figur jag kallar "jag"

ensam här i mitt sammanbrott

befinner jag mig denna kväll

ett embargo, totalbojkott

blir en rebell liksom fidel

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  091115




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-15 20:34



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Härligt:)
Minner om en tid som var tumult med aldrig tristess o alltid med "hopp" i backfickan;)
2009-11-16

  Anna Hägglund
Fint skrivet Larz! Önskar dig lycka!
2009-11-16

  Elaine.S VIP
Mycket värme i önskandet, fin titel och längtansord.
2009-11-15

  Måna N. Berger
Jag tror nog hon ÄR bokmärkt - i ditt hjärta :)
2009-11-15

  karenina VIP
det här var ett alldeles härligt hyllningsrimmande till ngn särdeles speciell! :)
2009-11-15

    Tea Alex
Jag brukar ofta tycka det blir fånigt när man rimmar i texter, men du gör det på ett sånt bra sätt! :) Jättefint skildrat!
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP