Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>Tryggt - jag kommer inte ramla</em><br>


Gå med mig

 

Ta nu min hand som du tog mitt hjärta
gå med mig älskling ,vandra vägen fram
så mycket lycka blandat med smärta
dina värmande armar likt  mjuk balsam

Vägen är knagglig och du håller mig tätt
känner din styrka på armen du håller
lutar mig skönt emot bringan , så rätt
hoppas jag alltid den känslan behåller




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-18 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP