Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är vi där någon gång




Stress

Minuterna tickar och timmarna går

försöker att hinna fast det är svårt

huvudet  fullt och jag mår som jag mår

måste livet verkligen vara så hårt

 

Jag snubblar på benen ,armarna flyger

så hittar jag allt och rusar fort  ut

en blick  uppå katten  som sakta smyger

min buss upp i backen om en minut 

 

Man pressar och stressar varje dag

bara för att möta alla andras krav

vore skönt att kunna ta ett andetag

kan någon trolla med sin trollstav




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 08:54



Bookmark and Share


  ULJO
Tänk omman kunde ta fram en trollstav och trolla fram några extra minuter att ta till när stressen är som värst. Det skulle vi nog ala behöva någon gång då och då.
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP