Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAG SOM DENNA

vid ortodoxa kyrkan

skränar kajorna i dag

och solen skiner efter

att ha varit dold ett tag

det luktar fisk vid rådhustorget

lördag i vår stad

visst plågas jag av gamla sorger

men är ändå glad

 

 

än har jag inte brutits ned

av sjukdomen jag har

matthew ashman dog i den

men jag är ännu kvar

än har jag inte kvävts av folket

som i staden bor

jag stänger dörren

sen är jag ifred på mitt kontor

 

 

jag tackar för en dag som denna

när jag sovit ut

behöver inte gå och känna

som jag känt förut

jag visslar på en låt av pretty things

och tänker att

om du är riktigt snäll så

får du bli min kissekatt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091121




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-21 15:52



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det låter gott. Önskar dig många fler sådana dagar!
2009-11-22

  anits VIP
Texten andas harmoni
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP