Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart

 

I glädjens innersta rum

vistas kärlekens varma omfamning

 

där glöder elden

formas tilliten

 

ges liv




Fri vers av KristinaE
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-22 00:31



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra tänkt och delat med sig av
det som finns där
lånt inom en således
2009-11-22

  Mats Henricson
Positiva ord som öppnar dagen !
2009-11-22

  Maria T
God morgon.
En underbar dikt
fylld av liv
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE