Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DANSA MED DELFINER

hon hade åkt till mexico

och simmat med delfiner

en annorlunda tripp som

kanske frigör endorfiner

en del vill kanske tumla runt

bland tumlare istället

och distansera sig från strunt

och strul i tjyvsamhället

 

 

jag gick i addis abeba

bland varma, bruna damer

och andra går omkring bland

innuiter eller samer

så många bär på längtan bort

så få har råd att resa

som väl är finns det film att se

och böcker man kan läsa

 

 

 

omväxling förnöjer

fastän smaken varierar

förnöjsamheten är en dygd

men vissa kverulerar

vill inte dra till mexico

och dansa med delfiner

drog gärna ned till mjölby

om jag hade mer sekiner

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21-22/11 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-22 07:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin rytm och med skön humor.
2009-11-23

  anits VIP
Härlig läsning, visst längtar man bort
ibland, Oslo kanske
2009-11-22

    Tea Alex
Härlig läsning! :) Blir glad!
2009-11-22

  Måna N. Berger
Jomen visst längtar jag söderut. Askersund t.ex!
2009-11-22

  Ezmeralda VIP
Alla behöver nog omväxling.
Bra text som jag kan småle åt.
Men man får vara nöjd med det man har,
något som är gratis är drömmar iallafall.
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP