Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNSKLIGHETENS HOPP

Härlighetens Herre

mänsklighetens hopp

som burit våra synder

i Din Egen kropp

alla Dina löften

gäller även mig

jag är väldigt tacksam

att jag får tro på Dig!

 

 

när statyer faller

faller de så hårt

vi stod i ruiner

av vad som varit vårt

sedan har vi skingrats

åt diverse håll

men min väg går mot himlen

i både dur och moll

 

 

 

många verkar nöjda

med rollerna de fått

fredag får man fröjda

köp en bingolott

jag vill inte bli en

bricka i ett spel

leva livet, dö och

sedan hamna fel

 

 

 

orsakssammanhangen

klarnade till sist

även för falangen

"nykter nihilist!

nu är röda tråden

linjen som jag tar

raka spåret hemåt

till min käre Far

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091123




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-23 15:38



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Man kan känna att du är på rätt spår!
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP