Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvor

På fatet vackert välvt och brett
låg frukt jag aldrig förut sett:
röd som kärlek
svart som natten
gyllene som gryningssol som smeker molnets rand
frisk som dimma
ren som dagg
och allting, sa hon, är för dig, och ligger i din hand




Bunden vers av Sinuhe
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-24 01:27



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart fulländat i rytm och innehåll ☺
2010-04-25

    Bodil Sandberg
En helt fantastisk dikt ..så vacker och med fulländad rytm ..sanslöst snyggt!!!varma applåder och tack för bokmärke!
2010-03-03

  walborg
Ljuvliga bilder av ett överdåd av rika gåvor till den som förstår att ta emot.
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe