Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILDROSFLICKAN

minns dina vackra ögon

under lindarna

så fin med solskensblick i

sommarvindarna

tack för ett stråk av barndom

och en lycklig kväll

en ljuvlig återblick som

blev så speciell

 

 

minns dig som vildrosflickan

jag var så förtjust

två barn i sjuttiotalet

lek och juniljust

värms av de sköna orden

som du sände mig

du bär på juniljuset

det som tände mig

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091125




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-26 08:14



Bookmark and Share


  anits VIP
så underbart vacker, berör mycket
2009-11-26

  Suzy med punkterna
Underbart fint
2009-11-26

  Ezmeralda
Vackert och stämningsfullt vilken titel så skön.
2009-11-26

  mare VIP
Vacker dikt..
2009-11-26

  Måna N. Berger
Det står verkligen ett skimmer av ung sommar kring den här dikten! Ljuvligt att läsa, inger nytt hopp i grådagern.
2009-11-26

  Mats Henricson
Stilfull nostalgi, en välskildrad tillbakablick .......
2009-11-26

    Tea Alex
Åh underbart! Vilken gåva du har!
2009-11-26

  Junitvillingen
Mmmm, en helt underbar rubrik till en ljuvlig text. Morgonens skönaste läsning.-)
2009-11-26

  Neal
fin!
2009-11-26

  stenen/ Yv Ericsson
Oh. Bara rubriken känns i sig så underbart inbjudande.
Du bär på juniljuset
det som tände mig
Känner mycket värme och ljus i din dikt
ser fram emot sommaren.
Mycket vackert. bokmärkes
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP