Lärjungaskap är en livslång process. Man blir aldrig fullärd. Men man har en strävan som är värd att leva för. Den ger livet mål, mening och innehåll.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lärjungaskap är en livslång process. Man blir aldrig fullärd. Men man har en strävan som är värd att leva för. Den ger livet mål, mening och innehåll.




SOUNDTRACKET TILL MINA TONÅR

kalla mig galen

det gör ingenting

i dag vet jag var jag står

hjärtat som fylldes

av strummer och sting

bankar så hårt i år

på hedersplatsen

finns Kungarnas Kung

med allt vad Han har och är

visst var det spännande 

när jag var ung

men inte alls så här!

 

 

soundtracket till mina tonår

ljuder som aldrig förr

tidlösa toner strömmar

ut genom hjärtats dörr

nu har jag funnit friden

funnit en rätt balans

tonerna är densamma

men jag är för evigt Hans

 

 

 

godhet från Gud

som förvandlar ett liv

gör hela skillnaden

lärjungen gör sina misstag ibland

men söker dock sanningen

barn först i början

sen yngling och far

redo med öppen famn

att ta emot alla rufsiga punks

i Herren Jesu namn

 

 

 

soundtracket till mina tonår...

 

 

 

vägen har varit

rätt vinglig ibland

magplasken duggat tätt

men jag har vandrat mot himmelens land

Gud leder alltid rätt

svårt att på papper

med fattiga ord

klargöra hur det känna

när man fått uppleva

himmel på jord

känna Guds existens

 

 

 

soundtracket till mina tonår...

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091128




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-28 11:36



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag tycker verkligen det här är vackert, hoppfullt och känns alltigenom äkta!
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP