Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före

Du var det stora som lyste i livet
dina ord, dina händer, din tillbedjans hetta
pånyttfödd i speglingen i dina ögon,
i orden du gav mig som smekningar lätta

Du fick mig bära i tillvarons snårstig
så högt ovan hindren av taggar och sten
jag släppte med lättnad det liv som jag stretat
i tröttande vandring på vingliga ben

Du var det enda av skönhet jag ägde
det enda jag stolt kunde visa för världen.
Det fula och knotiga livet var över
vi älskade hett och vi delade färden.




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-29 02:51



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert men sorgligt som svunnen kärlek ...
2010-04-25

  walborg
Vilken kärleksförklaring!!!!
2010-02-21

    leelee
Ännu en pärla. Tänk vad kärlek kan få vår värld att ändras...
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe