Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRE KNEKTARS HJÄRTAN

tre knektars hjärtan

en hjärter dam

men vem är konsekvent

monogam?

tre hjärter knektar

en som är knäckt

det sägs att han är

med i en sekt

man kan få spader

av att bli blå

men Gud är lika

nära ändå

visst är det ruter

i grabbar med klass

de som har klöver

och giltiga pass

men spader äss

är en dödens symbol

nog är jag härdad

men inte av stål

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091128-29

 

 

 





Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 12:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skriven..
2009-11-29

  Line W
Mycket fyndigt, djupt och ändå lekfullt! Kram
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP