Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TINDERELLA

så extra vacker

denna kväll

så särskilt strålande

i kväll

men alltid lika

speciell

så extra fin

just denna kväll

 

 

en sång som bara

drar förbi

för det är fullt

där inuti

det blev ett "ni"

men aldrig "vi"

ändå så svårt

att låta bli...

 

 

i dunklet lyser du

så klart

alldeles extra

underbart

jag tror att jag

går sönder snart

och kanske är det

uppenbart

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/11 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 12:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har läst dina senaste dikter och vill kommentera dem alla. Du skriver riktigt bra! Vilket flyt.. skön snabb rytm.. tänkvärt innehåll.
Och du bjuder på dig själv. Tack för det!
2009-11-29

  Line W
Starka ord i sista stycket, jättefint! Kram
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP