Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LADY

brunt hår faller fram ur

en regnstänkt kapuschong

vackra bruna ögon från

en osedvanlig sång

"school days" med the runaways

brusar i mitt bröst

aldrig någonsin 

ska dessa känslor få en röst

 

 

regnet kan man mäta

sorgen är en annan sak

skurarna är täta

skönt att komma under tak

vidder känns oändliga

när vandraren är svag

alla oantändliga

kan le en regnig dag

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091130




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-30 13:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
DET ÄR SÅN SATANS SMÄRTA I DET DU SKRIVER ! Behöver sånt ! Bra !
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP