Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla kan inte orka och göra det, som många vill att man ska göra


JAG STANNADE HEMMA

Jag stannade hemma idag, kände att jag inte
orkade mer, kände jag har gjort nog

Men jag ringde, inte hem till någon, utan till
telefonsvararen, där jag lämnade ett medelande
om att ikväll kommer inte jag

Så skönt det kändes i mitt inre, när jag bestämt
mig, jag satte mig ner i min soffa, med en kopp
kaffe framför mig, och bara njöt av stillheten

Lyssnade till ljuden utanför mitt fönster, såg det
började skymma, jag var glad och lättad, vågade
säga ifrån

Efter förra veckans arbete inför julmarknaden, var
trött i både kropp och själ, behöver samla mina
tankar, få lugn och ro inom igen

Så idag stannade jag hemma, dåligt samvete, det
kände och känner jag inte av, jag har haft en skön
och lugn kväll, det var så jag ville ha, när jag stannade
hemma ikväll



anits 2 december 2009






Fri vers av anits VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-12-02 23:28



Bookmark and Share


  Lady Alassa
bra text om slappandets sköna konst
mycket bra skäl och motiv hälsobefrämjande läsvärt
2010-01-01

  stenen/ Yv Ericsson
helrätt! dit liv är ditt. ingen annans. kram i myset:)
2009-12-03

  Maria T
Så fint att du ringde telefonsvararen
och talade om att du inte kommer
i kväll.
2009-12-03

  Bibbi VIP
Bra gjort.
Grattis till placeringen!
2009-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Lyckönskar dig till ditt ställningstagande och de behagliga följderna därav!
2009-12-03

  Ronny Berk
väl berättat om omgivningens krav och överkrav; att själv välja sitt liv
2009-12-03

  Tody
mycket fint ^^
känner för att stanna hemma ibland med, ta som du en kopp kaffe, knapra på lite kakor om det finns och bara luta sig tillbaka.

ibland är det bäst för en att prioritera sig själv ^^
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP