Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan vi det, jag undrar ibland


KAN VI BRY OSS OM?

Om vi alla skulle tänka


och

bry oss om varandra


lite mera

än vi gör


stänga av teven

prata med varandra


inte sitta och se

på något som ingen

tycker om


utan

bara sitter där

för

vi vet inte

vad

vi ska säga

till varann


tänk


om vi skulle


bry


oss om varandra

lite mera än vi gör


visst skulle

världen


förhoppningsvis

se lite bättre ut





anits 3 december 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-03 23:56



Bookmark and Share


  poetryGirl
det vore en önskedröm
2009-12-04

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Jag tror det, men det verkar vara det mycket svåra i vår tid. Hälsar vännen Fredrik
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP