Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vid dagens slut


LÅT MIG FÅ TACKA

Tack för att Du låter mig leva, här och nu
se världen från den plats jag finns och lever
mitt liv

Tack för att Du lärt mig se och visat mig den
rätta vägen, som jag vandrat sedan vi möttes
Du och jag

Du öppnade en gång mina ögon, jag kanske
inte alltid varit trogen Dig, men stigen jag gått
har allid gjort att jag hittat tillbaka till Dig igen

Varje kväll när jag tänder ett ljus, tänder jag
det i glädje och tacksamhet, att det finns en
vän som Du, som låter mig gå vid Din sida

Nu är midnattstimmen nära, jag tackar för att
Du trots all min brist, så lyssnar Du, leder mig
på min väg, som har varit både krokig och tung

Snart släcker jag min lampa, försöka sova en
stund, hoppas slippa mardrömmar och värk
få vakna utvilad och känna glädje inför den
nya dagen som väntar


anits 7 december 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 23:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det heter att Gud är trofast även om vi är trolösa.
Jag är ett levande bevis.
Tack för en fin tacksägelse till Herren Jesus.
2009-12-08

  poetryGirl
så bra
2009-12-08

  Eva Helene VIP
Tack till dig, som så fint beskriver hur det är att känna tacksamhet över att ha en trogen vän vid din sida, som givit dig livet och lärt dig att vandra den rätta vägen!
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP