Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjudande spektakel

Här är min längtan
rörig
Och stapplande
I plötslig upp och ned gående iver
Har tappat fotfästet

-

Behöver
Dra ner de sjudande spektaklet
Till marken igen
Få längtan att åter flyta fram
Som strömmade vatten

Herre ge mig sinnesro!
Mod att vila i tro




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-08 19:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att vila i sin tro, att vila i sin längtan, att bara låta allt falla tillrätta och äntligen finna harmoni, sinnesro och balans...Ja, ibland behöver vi verkligen det lugnet. Att finna det fäste och det centrum som egentligen utgör vår kärna.
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson