Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag var det mörkt både ute och inom mig


LJUSETS LÅGA

Jag har släckt mina ljus inför natten
men önskar jag kunde låta lågan brinna

Jag får ta den lågan till mitt hjärta, låta
den brinna där tills morgonen gryr, så
jag återigen kan tända ljuset, för alla
som behöver få känna harmoni och kärlek

När mörkret ibland tar tag i mig, försöker
att släcka ljuset, som Han en gång tänt
i mig, då kan det många gånger vara svårt
att hålla den lågan vid liv

Ur mitt minne försöker jag se ljuset, som
jag så gärna vill känna, inom mig ser jag
bilder där Du ler mot mig

Du är ljuset i mitt liv, men dagar som idag
när mycket varit tungt och svårt, så fanns
Du inte nära

Jag ropade men något svar hörde jag inte
mötte en man, tur jag inte kände honom
han såg på mig, undrade vad han tänkte

Det spelar ingen roll, mitt rop till Dig var
ett rop på hjälp, när jag så tände ljusen
här hemma ikväll, kom det ett lugn, en
kraft till mig, som jag hoppas stanna kvar



anits 9 december 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-09 23:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus Kristus är Densamme i går, i dag så ock till evig tid (Hebr 13:8).
Hos Honom äger ingen växling rum mellan ljus och mörker (Jak 1:17).
Till syvende och sist handlar det inte om hur det känns utan om vad Ordet säger.
Vi baserar vår tro på detta dokument, detta fundament.
2009-12-10

  Rosen VIP
kloka ord om ljus i mörker och sökandet efter detta...
hoppas du hittar ditt ljus och får vila däri...
2009-12-10

  Eva Helene VIP
Ljuset övervinner mörkret
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP