Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en händelse några dagar före jul


MÅSTE DET VARA SÅ BRÅTTOM?

Jag tänkte på det idag, när körde med min bil
på väg in till stan

Jag undrar, måste alla ha så bråttom, vissa körde
så fort, och omkörningarna, dom var hemska, glad
att inget hände, med all mötande trafik

Jag stannade,släppte om alla dessa som verkade
ha accord på bilkörning just den här dagen,när jag
så kom fram till rondellen, vilka stod där, jo dom som
hade mest bråttom

Som körde så fort och riskerade inte bara sina liv
utan alla medtrafikanters också



anits 19 januari 2010




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-19 23:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En del klarar inte att inte ligga först -
2010-01-26

  Christine Sabel
Jag undrar också vad det är de ska nå? De går miste om så mycket på vägen....
2010-01-20

  aol
bara så sant, detta jagande
2010-01-20

  Eva Helene VIP
Bråttom-folket, stackars dem!
2010-01-20

    Maria Malm
Ja, detta kan man fråga sig ganska ofta.
2010-01-20

  Larz Gustafsson VIP
De har bråttom till sjukhuset (d v s till att hamna där), brukade min far säga medan han körde bil.
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP