Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bim är död

Från ett balkongräcke på sjunde våningen lyfte en falk -
med ett befrielsens skri flög den rakt upp i ljuset,
tumlade runt, svepte med starka vingar, flög, flög, flög.......
De flesta som såg detta förundrades storligen
men inte vi på poeter.se
Vi visste vem det var.




Fri vers av papillon
Läst 528 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-05-30 22:19



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så var det säkert.!
2010-06-16

  lodjuret/seglare VIP
även jag har skrivit om döden och om igen idag, sorgen efter en skrivarvän övertogs på sätt och vis av sorgen efter en (verklighets-)vän som dog igår och det kändes då ännu starkare att saknaden inte skyr några som helst medel
2010-06-06

  Yrre VIP
Det kan vi många här skriva under på, vackert skrivet!
2010-06-01

  Hannadraken
och jag som inte hade en aning. *sorg*
2010-06-01

  halmstrå
Det är orättvist det här med döden. Somliga borde få stanna längre.
2010-05-31

  LassO
vem är bim
2010-05-30

  thyra
Fina ord till och om Bim!
2010-05-30

  Carola Zettergren
...... saknar ord..fina Bim....
2010-05-30

  Per Rydberg
Väl uttryckt! Själv är jag ordlös!
2010-05-30

    ej medlem längre
så. precis så. starkare än de flesta var hon.
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

papillon