Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker på er


GOD JUL

En God Jul, sänder jag till er
mina skrivarvänner och alla
ni poeter, som finns här på
den här sidan.

Jag hoppas ni får en Jul, som
ni vill ha, en jul med nära och
kära, eller en jul i ensamhet
som ni kanske själva valt

Sänder ett fång julkramar
till er alla


anits 24 december 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-24 12:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Varmt skrivet som alltid av dig
2009-12-30

  Michaela Dutius
Varmt skrivet som alltid av dig
2009-12-30

    ej medlem längre
detsamma vännen. kram
2009-12-24

  Catharina Edin VIP
God Jul tillbaka, och ha det så härligt med nära och kära!
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP