Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några varningens ord på vägen




oväntat anfall
med ett fritt fall från ovan
Kung Bores värjor




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 435 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-26 17:29



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag tänker på det mer som en gåva från ovan, kanske inte anfall.....fast om det är ett anfall får vi nog se oss som besegrade! *skratt*
2009-12-27

  Gunilla VIP
Trotsade dessa värjor
och likt övriga "krigare"
vindlade vi vaksamt
våra vägar.
2009-12-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bra! Hoppas många
hör Dina ord de behövs
sägas om och om igen!
Då en del är rent insnöade
innan, hoppas efter ditt "prat"
kamrat att de blir upptöade!
************************
2009-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Han är den ende kung jag verkligen hatar.
2009-12-26

    Annika J
Det där med Kung Bores värjor var smart! Precis så kan snöfall upplevas!
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm